Structura parterului este gata

Fundatia si parterulIdeea proiectului “Ajut un copil” exista inca din anul 2007, dar  transpunerea in practica  a fost posibila abia in curcul anului 2014.

Astfel, in luna septembrie 2014, in urma unui aport financiar de 200.000 RON alocat de catre Consiliul Local Magurele cu sustinerea fostului viceprimar (devenit intre timp actualul primar) Narcis Constantin, au fost puse bazele constructiei. Suma a acoperit realizarea proiectului cladirii, incheierea actelor caracteristice unei constructii si turnarea fundatiei.

Ulterior, in anul 2015, o noua transa in cuantum de 100.000 RON, alocata tot de catre Consiliul Local Magurele, a permis ridicarea structurii parterului si zidirea peretilor exteriori.

Actualmente lucrarile sunt sistate din lipsa de fonduri. Dupa o prima estimare, costurile pentru aducerea imobilului in stadiul de predare la cheie se ridica la aproximativ 600.000 RON, suma ce ar trebui sa acopere ridicarea etajului, compartimentarile, finisajele exterioare si interioare, instalatiile electrice si sanitare cat si amanajarea spatiului exterior aferent imobilului.

Dupa finalizarea constructiei si predarea catre beneficiar, urmeaza utilarea acesteia cu tot ce este necesar pentru inceperea si desfasurarea activitatilor conforme scopului si misiunii, implicand achizitia de mobilier, accesorii sanitare, echipamente de bucatarie, corpuri de iluminat si accesorii pentru spatiile de odihna, dependintele si spatiile functionale.

Galerie foto

Distribuie:
Share

Comentariile nu sunt permise.