Am lansat website-ul www.ajutuncopil.ro

www.ajutuncopil.roEste momentul ca proiectul “Ajut un copil” sa isi faca simtita prezenta online, de aceea am creat website-ul ajutuncopil.ro.

In ultimele luni proiectul a cunoscut o revigorare prin implicarea mai multor oameni dedicati si a mai multor organizatii, astfel incat prezenta in mediul online a devenit absolut necesara in scopul mediatizarii proiectului, a fazelor si a stadiului acestuia.

Pe de alta parte, atragerea de fonduri necesita si, de multe ori, implica obligatia sa ai o prezenta oficiala online, o imagine si un mediu de informare accesibile tuturor. Chiar daca acestea sunt elemente de baza, constructia website-ului ajutuncopil.ro a plecat de la dorinta de a impartasi publicului lucrurile frumoase pe care le facem, evenimentele si campaniile pe care le vom lansa in viitorul apropiat, experientele si succesele celor implicati in proiect.

Din motive legale si datorita faptului ca ONG-ul care va gestiona proiectul se afla in procedura de constituire, actualmente nu toate paginile si serviciile online sunt  functionale.

Va asteptam cu drag si va vom tine la curent cu evolutia proiectului.

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen − 1 =