“Ajut un copil” obtine personalitate juridica

PAsociatia Diaconia filiala Magureleroiectul “Ajut un copil” a dobandit personalitate juridica prin infiintarea Asociatiei Diaconia filiala Magurele, organizatie neguvernamentala si non-profit fara scop patrimonial.

Inca de la inceputul constituirii echipei de proiect, s-a vazut necesitatea asigurarii unui cadru legal care sa sustina activitatile din cadrul proiectului, atat din punct de vedere juridic si organizatoric, cat si din punct de vedere al strangerii de fonduri necesare dezvoltarii prezente si viitoare.

In conditiile in care initiatorul proiectului, parintele Andrei Dragan, este membru activ in ierahia Bisericii Ortodoxe Romane, s-a ivit oportunitatea afilierii la Asociatia Diaconia, ONG apartinand Patriarhiei Romane, astfel luand nastere Asociatia Diaconia filiala Magurele, organizatie neguvernamentala de sine statatoare, al carei scop este managementul legal al proiectului social “Ajut un copil”.

In baza sentintei Judecatoriei Cornetu, nr. 12413/1748/2016, Asociatia a fost inscrisa in Registrul National al Fundatiilor si Asociatiilor sub numarul 23923/A/2016.

Ne dorim ca prin acest demers sa asiguram deplina transparenta a proiectului “Ajut un copil” si sa beneficiem in mod legal de oportunitatile de colaborare cu institutii ale statului sau private, cu alte ONG-uri dar si cu persoane dornice sa se implice in proiect, fie ele din tara sau de peste hotare, declara parintele Andrei Dragan.

Va asteptam alaturi, in eforturile noastre de a construi o oaza de caldura familiala, pentru copiii lipsiti de un camin si de dragostea parinteasca.

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 5 =