Campionatul de Fotbal al Elevilor din Magurele

Campionatul de fotbal al elevilor din MagureleLansat inca din noiembrie 2016, Campionatul de Fotbal al Elevilor din Magurele, desfasurat in cadrul proiectului “Ajut un copil”, continua si in acest an, cu oarecare intarziere provocata de iarna care si-a cerut drepturile firesti.

Evenimentul lansat pe pagina de Facebook a proiectului, face parte dintr-o serie de actiuni de constientizare publica a necesitatii unei astfel de initiative sociale si de motivare in special a tinerilor, privind participarea acestora la activitati comunitare si de voluntariat.

Spiritul competitional a pus stapanire pe elevii scolilor din Magurele, acestia disputandu-si cu interes premiile puse in joc, constand in mingi de fotbal semnate chiar de cel care a facut istorie in fotbalul romanesc, Gheorghe Hagi, dar si in diplome de participare si trofee ce vor fi acordate invingatorilor, in marea finala.
Ii multumim pe aceasta cale lui Gheorghe Hagi, pentru sprijinul si deschiderea acordate.

Mesajul lui Gheorghe Hagi pentru elevii din Magurele

Astazi s-a desfasurat ultima semifinala, decisiva pentru selectia echipelor care vor intra in marea finala, surpriza zilei fiind echipa de fete, care ne-a impresionat printr-un frumos meci. Multumim adversarilor de sex masculin, care s-au comportat ca niste adevarati gentlemani 🙂 .

Va asteptam in continuare sa ne fiti alaturi, in cadrul proiectelor, actiunilor si evenimentelor desfasurate de Ajutuncopil.ro, proiect initiat si sustinut de Asociatia Diaconia Filiala Magurele.

Vom reveni cu amaannte si marturii de la marea finala, care se va desfasura duminica, 2 aprilie, la Izvorani, in sala Comitetului Olimpic Roman.

Cu drag, echipa Ajutuncopil.ro

Galerie foto semifinala din 11 martie 2017

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

12 − 7 =