Marea Finala a Campionatului de Fotbal al Elevilor din Magurele

Marea Finala a campionatului de Fotbal al Elevilor din MagureleAstazi, s-a disputat finala Campionatului de Fotbal al Elevilor din Magurele, eveniment desfasurat la Izvorani, in sala Comitetului Olimpic Roman, cu concursul unor personalitati ale Ligii Profesioniste de Fotbal, in special din departamentele Juridic, PR si Comunicare.

La eveniment au participat peste 150 de elevi, constituenti ai echipelor, suporteri, insotiti de voluntari, parinti si organizatori.

Incepand cu ora 11, competitorii si insotitorii s-a grupat in fata Hotelului Magurele, in asteptarea autocarelor care i-au adus cu bine la Izvorani.

Pe de alta parte, organizatori si tehnicieni s-au grabit sa ajunga la eveniment, in vederea instalarii echipamentelor de sonorizare, a pregatirii salii de joc, cat si pentru stabilirea ultimelor amanunte privind desfasurarea evenimentului.

Putem spune ca de la inceput totul a decurs conform planului, buna organizare asigurand un curs optim al evenimentului, finalizat cu premierea invingatorilor si insotit de bucuria si voia buna debordante, ale copiilor.

Marea Finala a campionatului de Fotbal al Elevilor din MagureleFara s-a intram in amanunte, toti competitorii au primit diplome de participare, iar invingatorii si-au adjudecat trofeele si mingiile semnate de marele maestru al fotbalului, Gheorghe Hagi.

Multumim membrilor Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru implicare si pentru facilitarea accesului la sala Comitetului Olimpic Roman, suport fara de care, evenimentul nu ar fi fost posibil la acest nivel.

Si daca tot am ajuns la oamenii de fotbal care ne-au ajutat, nu putem sa nu multumim arbitrilor delegati de catre Asociatia Juteteana de Fotbal Ilfov, dar si lui Dani Coman, vedeta fotbalului care ne-a onorat cu lovitura de incepere a finalei campionatului.

Marea Finala a campionatului de Fotbal al Elevilor din MagureleEvenimentul a continuat pe malul Lacului Snagov, unde copii si insotitorii s-au delectat cu pizza si sucuri, pe terasa complexului hotelier Dolce Vita.

Nu au lipsit nici plimbarile cu vaporasul, bucuria copiilor fiind nemasurata, exprimata prin voie buna si rasete si cu dorinta de a mai participa la astfel de evenimente.

Intreaga echipa “Ajut un copil” a dat dovada de un spirit organizatoric de exceptie, toti membrii asumandus-si sarcinile trasate, astfel, evenimentul a fost un succes si orice aspecte care ar fi putut arunca o nota de umbra, au lipsit cu desavarsire.

Am dovedit inca o data ca suntem capabil sa sustinem un eveniment de o asemenea anvergura, am dovedit ca putem avea grija de copiii care au participat atat la competitie cat si ca sustinatori, ca suntem capabili sa mergem mai departe cu proiectul “Ajut un copil”, in vederea atingerii scopului final; acela de a finaliza asezamantul social menit sa gazduiasca copiii fara familii si de a motiva societatea sa participe activ la sustinerea proiectului, atat in fazele intermediare, cat si dupa finalizarea si darea in folosinta a constructiei.

Marea Finala a campionatului de Fotbal al Elevilor din MagureleSperam ca am reusit sa demonstram seriozitatea si implicarea echipei de proiect, si speram ca prin astfel de actiuni si evenimente, sa convingem opinia publica de necesitatea unei astfel de initiative, sa putem beneficia de ajutorul oamenilor si al altor organizatii, fie ca este vorba de ONG-uri, companii nationale sau multinationale si dece nu, institutii ale statului.

Pentru detalii sau intrebari, nu ezitati sa ne contactati. Intotdeauna un membru al echipei de proiect va raspunde in cel mai scurt timp solicitarilor.

Proiectul “Ajut un copil” a fost demarat initial de Andrei Dragan, preot paroh in localitatea Nefliu, Magurele, prin punerea bazelor unui asezamant social, finantat in mare parte de Consiliul Local Magurele. Ulterior, din necesitatea asigurarii cadrului legal si datorita unei echipe de oameni dedicati implicarii sociale, activand in diferite domenii, s-a constituit Asociatia Diaconia Filiala Magurele, organizatie neguvernamentala si non-profit, care actualmente gestioneaza toate aspectele proiectului “Ajut un copil”

Galerie foto: Fianala Campionatului de Fotbal al Elevilor din Magurele 

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen − eleven =