“Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil”, cros caritabil organizat in cadrul proiectului “Ajut un copil”

Goana dupa sanatate - Alerg si ajut un copilPe data de 9 septembrie 2017, Asociatia Diaconia Filiala Magurele da startul crosului “Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil”, editia 2017, eveniment menit sa promoveze proiectul “Ajut un copil”, dar si un mod de viata sanatos.

“Goana dupa sanatate” este al doilea eveniment major organizat in cadrul proiectului “Ajut un copil”, dupa “Campionatul de fotbal al elevilor din Magurele”, desfasurat de-a lungul mai multor saptamani in iarna 2016 – 2017, cu sprijinul LPF si implicarea lui Gheorghe Hagi

Crosul “Goana dupa sanatate” se va desfasura in orasul Magurele, judetul Ilfov. Participantii vor fi copii cu varste cuprinse intre 5 si 17 ani, precum si adulti de pana la 90 de ani, urmand a lua startul incepand cu ora 9:30. , pe doua trasee deja stabilite.

Anul acesta, crosul “Goana dupa sanatate” beneficiaza de sustinerea unor nume reperezentative ale showbiz-ului si sportului romanesc, precum: Monica Davidescu, Aurelian Temisan, Maricica Puica, Valeria Racila van Groningen, Laura Badea, Ruby, Alb Negru, Theo Rose, Ionica Morosanu, Rares Varniote si Bogdan Tascau, Ralflo, Dorian Popa, lista ramand deschisa pentru toti cei cu afinitati umanitar-caritabile.

Pe partea tehnica, evenimentul se va desfasura sub directa indrumare a reprezentantilor RO Club Maraton si Elite Running, precum si al platformei de inscrieri la evenimente sportive 42km.ro.

Organizatoric, crosul “Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil”, editia 2017, beneficiaza de suportul Primariei Magurele, al Politiei locale, al Jandarmeriei si al altor institutii publice abilitate.

Cu sprijinul sustinatorilor si al sponsorilor, ne dorim ca evenimentul sa constituie un pas inainte in dezvoltarea proiectului “Ajut un copil” si un impuls in implicarea publica intr-un domeniu sensibil, cel al copiilor fara familii, completand astfel sistemul de stat intr-un mod mai apropiat de necesitatile integrarii copiilor in societatea romaneasca.

Evenimentul sportiv se va incheia in aula Facultatii de Fizica din orasul Magurele, unde va avea loc festivitatea de premiere, urmata de un spectacol sustinut de reprezentanti de renume ai show-biz-ului romanesc.

Pasionatii de alergare, dar nu numai, se pot inscrie la cros pe platforma evenimentului,  www.goanadupasanatate.ajutuncopil.ro pana la data de 07.09.2017. Taxa de participare a adultilor in valoare de 40 lei este asimilata ca si donatie umanitara, adolescentii si copii beneficiind de gratuitate 100%.

Pentru detalii si intrebari, va rugam sa ne conatactati pe e-mail or.lipocnutujanull@eciffo sau la telefon 0766 583 745.

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen − eight =