Noi realizari in proiectul “Ajut un copil”

Stadiu proiect iunie 2018Probabil ati observat ca nu vorbim prea mult, insa aceasta tacere inseamna fapte. Si pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, am adaugat la finalul articolului o scurta galerie foto care ilustreaza lucrarile efectuate in cadrul Asezamantului Social Educational Sf. Filofteia, imobil aflat in constructie in Nefliu, Magurele si destinat sa gazduiasca 20 de copii orfani pana la varsta majoratului.

Proiectul aflat in administrarea Asociatiei Diaconia Filiala Magurele a cunoscut noi etape, astfel s-au realizat finisajele exterioare la gri, compartimentarile interioare, acoperisul si instalatiile de apa, canalizare si incalzire, precum si cele electrice, de date si supraveghere video.

In paralel cu lucrarile de constructie, colaboram cu autoritatile statului pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare.

Proiectul “Ajut un copil” este un demers cu implicatii sociale majore si o alternativa la sistemul de protectie sociala al statului, cu participarea si sustinerea societatii civile, a sponsorilor si partenerilor.

Costurile finalizarii si utilarii imobilului depasesc posibilitatile echipei de proiect, de aceea, va asteptam in continuare cu donatii si sponsorizari, astfel ca micii beneficiari sa se poata instala in noua casa cat mai curand posibil si sa ne bucure cu rezultatele obtinute in urma modelarii educationale, etice si morale, a sprijinului psiho-emotional si de integrare in societate. Unde sunt multi, puterea creste iar satisfactiile vor fi pe masura.

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0766 583 745, sau pe adresa de e-mail or.lipocnutujanull@eciffo.

Galerie foto

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nine − two =