Am dat startul la inscrieri pentru Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil 2018

Goana dupa sanatate 2018Anul 2018, pe langa realizarile din cadrul proiectului “Ajut un copil” ne provoaca la reeditarea evenimentului sportiv “Goana dupa sanatate – Alerg si ajut un copil“, editia a II-a.

Evenimentul desfasurat in 2017, in orasul Magurele, a reunit 300 de participanti, de la adulti pana la princhindei de 5 ani si s-a incheiat cu un spectacol artistic sustinut de vedete cunoscute.

Anul acesta, competitia se va desfasura in parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti si va reuni peste 700 de alergatori de toate varstele.

Daca la editia 2017 cea mai lunga cursa a fost de 4,5 km, anul 2018 vine cu 2 provocari pentru alergatorii de performanta: semimaratonul de 21 km si crosul de 10 km, curse care vor beneficia de cronometrare electronica.

Evenimentul de anul trecut a constituit o experienta binevenita si suntem convinsi ca anul acesta vom asigura o mai buna organizare, alaturi de prietenii de la RO Club Maraton si Elite Running, cu suportul platformei 42km.ro, al promotorilor si sustinatorilor de pretutindeni.

Tinem sa va reamintim ca acest eveniment are ca scop atat promovarea si constientizarea la nivel public a necesitatii finalizarii, darii in folosinta si sustinerii pe termen lung a Asezamantului socio-educational Sf. Mucenita Filofteia menit sa gazduiasca permanent 20 de copii fara familii, dar si strangerea de fonduri atat de necesare in derularea proiectului.

Va asteptam la Start, in parul I.O.R. din Bucuresti, pe 29 septembrie, cu voie buna si forte proaspete, cu vointa de invingatori, cu surprize si cu satisfactia ca faceti un lucru bun pentru semenii nostri mai mici cu care viata nu a fost atat de darnica.

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen − 9 =