Noi progrese in cadrul proiectului “Ajut un copil”

Ajut un copilDuminica, 2 septembrie, am facut o vizita Nefliu, Magurele, invitati de colegul nostru Parintele Andrei Dragan, presedintele Asociatiei Diaconia Filiala Magurele.

Chiar daca stiam ca lucrarile la Asezamantul socio-educational Sf. Mucenita Filofteia au continuat in ultimele luni, am ramas impresionati de realizarile edilitare.

Progresele sunt deja vizibile; s-a montat tamplaria termopan si s-au turnat pardoselile, iar sala de mese si evenimente de la parter, chiar daca prafuita in urma lucrarilor, ne-a oferit o alta perspectiva, cu pardoseala pavata cu gresie. Deja ne inchipuim ce vom face aici cu multime de copii, cate evenimente, cursuri si activitati creative vom desfasura.

Trebuie sa recunoastem ca toate acestea lucruri frumoase s-au intamplat cu sprijinul Consiliului Local Magurele si ulterior, cu sprijinul donatorilor si sponsorilor carora le multumim pe aceasta cale.

Cunoastem foarte bine situatia sociala, politica si economica a Romaniei, dar stim ca exista oameni care cred si vor crede in utilitatea acestui proiect, suntem convinsi ca putem atrage alaturi oameni dedicati umanitatii si caritatii, investitori, sponsori, voluntari si oameni care doresc sa lase in urma ceva; o generatie de copii orfani pe care suntem convinsi ca ii vom aduce la un nivel optim de integrare socio-profesionala, astfel ca in momentul in care isi vor lua zborul, sa zboare pe culmile succesului si realizarilor, lipsiti de complexe si plini de incredere in propriile persoane si in cei care i-au crescut, ingrijit si educat ani buni.

Avem nevoie in continuare de sprijin si va asteptam cu drag donatiile si sponsorizarile. Iar transparenta nu consta neaparat in rapoarte publicate, ci in ceea ce se poate vedea cu ochii, la fata locului. De aceea, va invitam sa ne vizitati oricand, sa ne puneti intrebari, sa ne trasmiteti opinii si sugestii, dar mai ales sa ne fiti alaturi in eforturile noastre de a contribui cu o picatura de umanitate intr-un ocean de deznadejdi, deziluzii si rataciri.

Cu drag,
Echipa Ajut un copil

Si iata ce am realizat, in imagini

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × three =