Voluntariat

Implica-te ca voluntarPentru ca in fiecare dintre noi exista dorinta de a ajuta pe cineva in nevoie, de a da inapoi comunitatii binele primit in viata, sau de a fi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume, te poti implica in activitati de voluntariat in beneficiul proiectului “Ajut un copil”.

Cine si de ce

Fie ca esti o persoana fizica si vrei sa dai o mana de ajutor, fie ca reprezinti un ONG sau o companie si poti mobiliza o echipa, ajutorul tau va fi binevenit atunci cand vom avea nevoie de tine, cand va trebui sa mai punem o caramida la temelia proiectului, cand vom simti ca trebuie sa facem un “hei rup”.

Ce poti face

Intr-un proiect de o asemenea anvergura, fiecare isi poate aduce contributia in functie de formarea profesionala, vointa, din placere si din dorinta de a ajuta, poate si din dorinta de a-si demonstra ceva pentru sine. Motivatia poate fi diferita de la om la om, dar ceea conteaza este rezultatul final.
Si ca sa exemplificam ce ai putea face, iata cateva aspecte doar, care vor fi esentiale in continuarea lucrarilor la proiect: poti face munca de santier daca ai abilitati de constructor, de sudor, de lucrator finisaje interioare, de designer, de vopsitor, de electrician sau instalator, de diriginte de santier, etc. Si chiar daca nu ai nicio calificare, tot vei putea participa, fiindca sunt si alte aspecte care necesita implicare: poti transporta materiale de constructii, poti masura si trasa, poti pregati mortarul, poti pregati masa pentru echipa de muncitori, ba chiar poti mentine o atmosfera pozitiva prin glume, cantece si voie buna.
Sau, poate iti place sa scrii, sa fotografiezi… poti face poze, poti pune pe hartie articole privind mersul lucrarilor si atmosfera de la fata locului, poti chiar sa iei si interviuri. Si in cazul in care chiar vrei sa te implici si nu te imbie nici un gen de activitate din cele mentionate anterior, tot vom gasi ceva si pentru tine 🙂 .

Te asiguram de intreaga noastra consideratie, de satisfactiile pe care le vei avea implicandu-te intr-un proiect nobil si de viitor, te vei bucura sa cunosti oameni noi si frumosi si sa faci parte dintr-o echipa cu suflet si vei avea parte de surprize placute.

Te asteptam cu drag si nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti exprima dorinta de a participa sau de a solicita informatii suplimentare.

Comentariile nu sunt permise.