Confidentialitate

ConfidentialitatePentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor, pentru a putea oferi anumite servicii si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul www.ajutuncopil.ro si numit in continuare Site-ul, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Administratorul site-ului asa cum va fi numit in continuare, Asociatia Diaconia filiala Magurele, depune toate eforturile si asigura toate conditiile tehnice posibile pentru pastrarea in siguranta a acestor date. Informatiile cu caracter personal nu vor fi distribuite cu buna stiinta tertilor, cu exceptia cazurilor in care aceste date sunt solicitate de organisme ale Statului Roman, in baza unor temeiuri legale.

Administratorul este exonerat de orice raspundere legala in cazurile de forta majora in intelesul legii romane, cand conditiile pastrarii in siguranta a acestor date nu mai pot fi asigurate din motive independente de vointa Administratorului.

Administratorul, isi rezerva dreptul de a utiliza datele cu caracter personal in vederea bunei desfasurari a activitatilor specifice si in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, cu modificarile ulterioare, oferind utilizatorului site-ului dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opozitie la colectarea, stocarea si prelucrarea acestor date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, precum si caile legale de exercitare ale acestora. Pentru a va exercita drepturile legale mentionate va rugam sa va adresati Administratorul in scris, concis si la obiect utilizand adresa postala a sediului.

Datele cu caracter personal si in special informatiile de contact, pot fi utilizate pentru trimiterea de newsletter-e, informari, sondaje de opinie, colectarea de statistici.

Informatiile cu caracter personal furnizate prin intermediul modulelor de donatii online (PayPal, euPlatesc.ro) nu sunt stocate in cadrul site-ului. Informatiile furnizate sunt transmise automat in mod criptat si securizat catre platformele de plati online mentionate.

Pot fi furnizate catre terte persoane sau institutii, atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date de identificare personala.

Site-ul ajutuncopil.ro utilizeaza Cookies, tehnologie care permite colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site. Colectarea acestor informatii, are ca scop imbunatatirea experientei in navigare a utilizatorului. Pentru mai multe detalii despre cookies, click aici.

Comentariile nu sunt permise.