Misiunea noastra

Ajut un copilNe-am gandit de multe ori “de ce?” si de fiecare data am primit acelasi raspuns: din dragoste pentru copii si din dorinta de a le oferi un viitor mai luminos, cu reale sanse de dezvoltare armonioasa atat fizic, moral, cat si intelectual.

In acest sens ne-am propus construirea Asezamantului Social Cultural Sf. Mucenita Filofteia, cu program permanent, in Nefliu, oras Magurele, judetul Ilfov.

Proiectul este unul de lunga durata, iar asezamantul va fi caminul copiilor orfani cu varste cuprinse initial de la 3 la 6 ani, pe care ii vom creste si educa pana la varsta majoratului.

Pentru desfasurarea activitatilor si pentru atingerea scopului propus, echipa noastra va asigura copiilor conditii de cazare, hrana sanatoasa, ingrijire, sustinere morala, educatie si formare continua, tot ce va fi nevoie pentru o crestere echilibrata pana la varsta majoratului.

Speram ca odata deveniti adulti, mladitele “Ajut un copil” vor fi pregatite sa ofere, la randul lor, valoare comunitatilor socio – profesionale in care se vor integra, fie ca va fi vorba de intemeierea propriilor familii, de locurile lor de munca si de ce nu, de comunitati cu activitati de voluntariat.

Obiective

  • Finalizarea constructiei Asezamantul Social Cultural Sf. Mucenita Filofteia.
  • Ingrijirea si educarea a 20 de copii orfani.
  • Promovarea voluntariatului.
  • Promovarea valorilor traditionale crestine romanesti, in rindul copiilor si a tinerei generatii.
  • Dezvoltarea personala si promovarea unui stil de viata sanatos

Comentariile nu sunt permise.