Termeni legali

Temeni legaliWebsite-ul www.ajutuncopil.ro si numit in continuate Site-ul, precum si domeniul de internet ajutuncopil.ro, sunt proprietata Asociatiei Diaconia filiala Magurele, persoana juridica romana, care este si administratorul site-ului si numita in continuare Administrator.

Pentru utilizarea site-ului www.ajutuncopil.ro este necesara acceptarea in totalitate a Termenilor legali de mai jos. Continuarea navigarii pe acest site presupune acceptarea in totalitate a Termenilor legali.

Utilizatorii care accesesaza serviciile puse la dispozitie de site precum: formulare de contact, module de donatii online, formulare de statistica si sondaje de opinie in cadrul carora trebuie sa furnizeze informatii cu caracter personal, isi exprima acordul neechivoc si asupra Termenilor de confidentialitate.

Site-ul se doreste a fi o sursa de informare in mediul electronic si un instrument al Administratorului proiectului “Ajut un copil” menit sa contribuie la atingerea obiectivelor specifice si declarate.

Administratorul depune toate eforturile pentru a prezenta informatiile intr-un mod cat mai corect si concis. Cu toate acestea, Administratorul nu poate fi facut responsabil sub nici o forma de inadvertente sau informatii eronate provenite din terte surse. De asemenea, Administratorul nu poate fi facut responsabil pentru continutul altor site-uri web catre care face trimiteri.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului, fara o notificare prealabila.

Continutul site-lui este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile apartin Administratorului. Toate materialele publicate pe site incluzand dar fara limitari la articole, texte, documente, imagini statice sau in miscare, logo-uri si design,  sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise publicate si/sau republicate, fara acordul scris al Administratorului.

Este interzisa modificarea continutului paginilor site-ului, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe site-ul sau prin intermediul site-ului www.ajutuncopil.ro.
Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea unor materiale disponibile in acest sens in sectiuni specifice si insotite de instructiuni explicite.

Pentru orice intrebare sau solicitare de utilizare a materialelor de pe acest site, ne puteti contacta la adresa de e-mail or.lipocnutujanull@eciffo, sau utilizand formularul de Contact ori adresa postala a sediului.

Comentariile nu sunt permise.