top of page
BACK.jpg
ECNEAFC24.png

PRIMA EDIŢIE
6-14 iulie • Nefliu, Măgurele

Formular
Înscriere

Vă rugăm să citiţi regulamentul complet înainte de înscriere.

Înscrierea se poate face doar de către un părinte sau tutore legal.

Înscrirea a fost făcută cu succes!

Vei primi un e-mail de confirmare.

Formular
Regulament

PROIECTE "AJUT UN COPIL"

Goana După Sănătate 1

Campionatul de Fotbal al Elevilor din Măgurele

Goana După Sănătate 2

Mesajul lui Hagi

Regulamentul Campionatului de EAFC24 “Electrocupa Nefliu”

I. ORGANIZATOR

Campionatul “Electrocupa Nefliu” este organizat de Asociația Diaconia, Filiala Magurele, cu sediul în Str. Unirii 63, Nefliu, Magurele, Ilfov, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. A0991205, reprezentată prin Președinte Cătălin Andrei Drăgan

II. DESCRIERE EVENIMENT

 

Campionatul de EAFC24 “Electrocupa Nefliu” este o nouă competiţie cu premii, marca “Ajut Un Copil”, ce se va desfăşura periodic pe terenul sportiv din curtea Aşezământului Social Cultural “Sf. Mc. Filofteia” din Str. Unirii 63, sat Nefliu, oraş Măgurele.

 

Prima ediţie, pilot, se va desfăşura în perioada 6-14 iulie 2024 şi se adresează tuturor copiilor din Măgurele cu vârsta cuprinsă între 14 şi 17 ani. În ediţiile viitoare vom face grupe şi pentru alte categorii de vârstă.

 

Premiile pentru prima ediţie sunt vouchere Decathlon în valoarea totală de 2000 lei, distribuite după cum urmează:

- Locul 1 - 1000 lei

- Locul 2 - 500 lei

- Locul 3 - 300 lei

- Locul 4 - 100 lei

Bonus “Cele mai multe goluri” - 100 lei

 

 

III. MODALITATE DE ÎNSCRIERE

• Sunt disponibile 64 de locuri. Cei care se vor înscrie peste această limită vor fi puşi pe listele de rezervă. Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.

• Poate participa orice copil cu vârsta cuprinsă între 14 şi 17 ani (la data de 6 iulie 2024 trebuie să aibă 14 ani împliniţi şi să nu fi împlinit încă 18 ani)

• Pot participa doar copiii care au acordul părinţilor, iar înscrierea în concurs a copilului minor se face de către un părinte sau tutore legal.

• Cel puţin unul dintre părinţii copilului sau tutore legal trebuie să aibă domiciliu stabil sau viză de flotant în oraşul Măgurele.

• La momentul participării, copilul trebuie să prezinte actul de identitate unui voluntar Ajut un Copil, în vederea verificării identității şi a vârstei.

• Înscrierile se fac în perioada 14-23 iunie 2024, de către unul din părinți sau tutore legal, prin completarea și transmiterea Formularului electronic disponibil pe site-ul www.ajutuncopil.ro., Transmiterea formularului de înscriere presupune informarea privind Regulamentul Campionatului disponibil pe site precum și acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

 

IV. PARTICIPARE

• Se joacă EAFC24 pe Play Station 4 Pro

• Se joacă reprize a câte 6 minute pe modul Kick off, cu nivelul de dificultate World Class

• Fiecare jucator isi poate alege orice echipa de club si va juca toata competitia cu echipa aleasa (echipele nationale nu sunt permise)

• Jucatorii vor avea la dispozitie 2 minute sa isi faca setarile de Team Management dar nu au voie sa faca transferuri de jucatori. Se va juca cu echipele de baza din EAFC24

• Meciurile vor fi structurate pe grupe de calificare a câte 4 jucători. Se va juca câte un meci cu fiecare echipă din grupa din care faci parte. In functie de numarul de jucatori inscrisi se va juca un singur joc sau tur-retur.

• Din fiecare grupa se califica 2 echipe care vor avansa in etapele de eliminare (optimi, sferturi, semifinale finale)

• Meciurile de grupe se vor juca pe 6 si 7 iulie 2024, urmatoarele etape se vor juca pe 13 si 14 iulie 2024.

 

 

V. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Organizatorul prelucrează date cu caracter personal cu respectarea prevederilor Regulamentului 2016/679.

 

La momentul înscrierii în Campionat, Organizatorul va colecta datele personale furnizate de dumneavoastră în cadrul Formularului de înscrierecu scopul organizării Campionatului.

 

În perioada desfășurării Campionatului Oragizatorul va colecta date personale prin mijloace foto și video, cu scopul promovării Campionatului.

 

În acord cu prevederile speciale:

  • Ghidul nr. 3/2019 emis de Comitetului European pentru Protecția Datelor, privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin mijloace video;

  • Orientarea nr. 05/2020 emisă de Comitetul European pentru Protecția Datelor, privind consimțământul în temeiul Regulamentului 2016/679

 

Este necesar să permiteți Organizatorului să poată prelucra și transfera datele personale colectate în perioada desfășurării prin mijloace foto/video către companiile de televiziune sau să le poată expune internet, astfel încât aceste date să devină publice.

 

Așadar, prin completarea și transmiterea Formularului electronic de înscriere vă oferiți consimțământul în cunoștință de cauză și în mod explicit pentru prelucrarea datelor personale ale dumneavoastră și ale minorului înscris în Campionat de către Organizator prin mijloace foto și video, în sensul celor de mai sus.

 

În continuare, vă puteți exercita oricare drept asupra datelor personale, cum sunt dreptul de acces, de rectificare, de ștergere, de restricționare a prelucrării, de portabilitate, de opoziție etc, prin transmiterea unei cereri electronice la adresa de email ajutuncopil@gmail.com sau unei cereri letrice la adresa sediului Asociației.

bottom of page